top of page

Nock No7


ree

Hej Hopp!

Full gas! Nu håller vi på att lära oss lite av varje, personalsystem, kassasystem, regler och rutiner, Matlagning i storkök... Ja, det är en helt ny värld framför oss. 

Kul och läskigt. 

Camilla Svensson & 

Petra Eriksson

ree

Hur tänker vi  när det gäller meny?

Vi vill variera och testa nya saker. 

Vi kommer vanligen inte ha samma meny på dagen som på kvällen. För att ha bäst koll på vår meny håll koll på vår hemsida och på våra medier

Idag presenterar vi två av våra första menyer. 

Vi bjuder också på ett recept eftersom många av er uppskattat att vi delat lite recept så här i väntans tider. Vem vet kanske de dyker upp på Nock någon gång ?!

Grillade Päron med Ädelost och Valnötter

2 fasta päron

100 g ädelost (t.ex. gorgonzola eller roquefort)

1 dl valnötter, grovt hackade

2 msk honung

Färsk rosmarin för garnering, jordgubbar, oliver (valfritt)

Dela päronen på mitten och ta bort kärnhuset. Skär varje halva i tjocka skivor.

Värm grillen till medelhög värme. Grilla päronskivorna i cirka 2-3 minuter på varje sida tills de är mjuka och har fått fina grillränder.

Lägg de grillade päronskivorna på ett serveringsfat. Smula över ädelosten och strö över de hackade valnötterna. 

Ringla honung över päronen och garnera med färsk rosmarin om du vill. Servera direkt medan päronen fortfarande är varma och osten börjar smälta.


ree

ree



 
 
 

Kommentarer


Adress

Öppettider

Vålösundsvägen 117 a

681 52 Kristinehamn 

För tillfället har vi säsongsstängt

Kontakta oss

skargardsveckan(@)gmail.com

- Minus ()
Mobil 072-2313160 (Camilla)

Vi har inte alltid möjlighet att svara i telefon. För snabbast hjälp – skicka gärna ett mejl eller sms, så återkommer vi så snart vi kan. Tack för din förståelse!

© 2025 Nock

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page