Nock No7
- camillasvensson32
- 23 feb.
- 1 min läsning

Hej Hopp!
Full gas! Nu håller vi på att lära oss lite av varje, personalsystem, kassasystem, regler och rutiner, Matlagning i storkök... Ja, det är en helt ny värld framför oss.
Kul och läskigt.
Camilla Svensson &
Petra Eriksson

Hur tänker vi när det gäller meny?
Vi vill variera och testa nya saker.
Vi kommer vanligen inte ha samma meny på dagen som på kvällen. För att ha bäst koll på vår meny håll koll på vår hemsida och på våra medier
Idag presenterar vi två av våra första menyer.
Vi bjuder också på ett recept eftersom många av er uppskattat att vi delat lite recept så här i väntans tider. Vem vet kanske de dyker upp på Nock någon gång ?!
Grillade Päron med Ädelost och Valnötter
2 fasta päron
100 g ädelost (t.ex. gorgonzola eller roquefort)
1 dl valnötter, grovt hackade
2 msk honung
Färsk rosmarin för garnering, jordgubbar, oliver (valfritt)
Dela päronen på mitten och ta bort kärnhuset. Skär varje halva i tjocka skivor.
Värm grillen till medelhög värme. Grilla päronskivorna i cirka 2-3 minuter på varje sida tills de är mjuka och har fått fina grillränder.
Lägg de grillade päronskivorna på ett serveringsfat. Smula över ädelosten och strö över de hackade valnötterna.
Ringla honung över päronen och garnera med färsk rosmarin om du vill. Servera direkt medan päronen fortfarande är varma och osten börjar smälta.


Comentários